Vietnaminen

Tjabba jag orkar inte blogga här i värmen men jag tvingar fram lite bilder ändå! Kom till Hanoi, Vietnam den 6e och stannade på partyhostelet Hanoi Backpackers. Billig bia hoi öl för 1.5 SEK följt av beerpong och den dagliga pubcrawlen gjorde Hanoi atomsfär väldigt mingelvänlig och vi mötte massor med härligt folk i den berusande staden. Vi tog också en tur till Halong Bay i 3 dagar där vi fick se fantastik natur, trekking, kajakturer, bo i en smått bögig bungalow, och smaka lite fisk och havskäk istället för ris och kyckling!
Vi kom tillbaka till Hanoi och spenderade ännu en natt där innan vi satte oss på en nattbus till Hoi an, just nu är det mellanstop i Hue i fyra timmar innan nästa buss kommer. 
Bjuder på lite bilder med... Som inte är uppladdade i kronologisk ordning, några bilder är från Hong Kong och den stora buddan där.





















Dats it for now..

Kommentarer
Postat av: Claes Olsson

Är ni nyktra nån gång?

Svar: På morgonen!
Axelinho

2013-12-12 @ 10:16:51
Postat av: Andreas Jakopsohn

NICE bilder =)

Svar: Man tackar! :D
Axelinho

2013-12-16 @ 10:17:25
URL: http://andreasjakopsohn.com
Postat av: annsoh

Hej! nu har jag kört igång dagens blogg! skulle vara jätte kul om du ville vara med! :) kram! http://annsoh.blogg.se/2013/december/dagens-blogg-avslutad-anmal-dig-igen-3.html#comment

Svar: Oki! :)
Axelinho

2013-12-16 @ 11:04:24
URL: http://annsoh.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0