Spykråkorna

Tja bloggen! Vi har nu lämnat Vietnam, med en trevlig utgång som avsked av våra vänner som vi stött på hela vägen från Hanoi avslutade jag kvällen med kila ner 100.000 dong i transas rövspringa, grupptrycket var starkt... Och det var inte mina pengar ändå :) 

Vi har mött upp Katri i Kambodja och besökt Killing Fields och lite sånt, vi tog en buss till Siam Reep där vi nu är och stötte på en svensk på vårat guesthouse som har varit här i en månad! Han bjöd in oss till ett Kambodjanskt bröllop som vi nappade på och det var verkligen skitkul. Kvällen slutade dock med matförgiftning. Toamattan blev en bönematta och muggen var min mecca hela natten.. Nu har jag legat i sängen hela dagen och tillfrisknat med hjälp av en ristallrik, och förhoppningsvis kan vi dra till Angkorwat imorgon! Pöss













Vietnaminen

Tjabba jag orkar inte blogga här i värmen men jag tvingar fram lite bilder ändå! Kom till Hanoi, Vietnam den 6e och stannade på partyhostelet Hanoi Backpackers. Billig bia hoi öl för 1.5 SEK följt av beerpong och den dagliga pubcrawlen gjorde Hanoi atomsfär väldigt mingelvänlig och vi mötte massor med härligt folk i den berusande staden. Vi tog också en tur till Halong Bay i 3 dagar där vi fick se fantastik natur, trekking, kajakturer, bo i en smått bögig bungalow, och smaka lite fisk och havskäk istället för ris och kyckling!
Vi kom tillbaka till Hanoi och spenderade ännu en natt där innan vi satte oss på en nattbus till Hoi an, just nu är det mellanstop i Hue i fyra timmar innan nästa buss kommer. 
Bjuder på lite bilder med... Som inte är uppladdade i kronologisk ordning, några bilder är från Hong Kong och den stora buddan där.





















Dats it for now..

I löv HK

Jag har börjat älska Hong Kong mer och mer, sjukt härlig stad, det finns inte mycket att se här men staden bjuder på trevligt folk! Det underbara utelivs-distriktet Lan Kwai Fong har en härlig atmosfär och gatorna är fulla av mingel med alla sorters människor i världen! Under natten träffade vi Dani som tog oss en rundtur i hennes bil till Victoria Peak och Stanley Beach där jag tog en simtur! Sen blev det mat, öl och biljard på en go krog nånstans i hong kongs snuskområde! Idag har vi varit på HK science museum och kollat på en riktigt välgjord utställning av dinosaurier och de nyaste teorierna kring dom! Nu är det dags för käk och sen Hunger Games 2!















RSS 2.0