Legalize Facebook

hejhej!
här i Kina är nätet dåligt och mycket blockerat, bilder kan knappt laddas upp och det tar en evighet att ladda upp inlägg så det blir nog inte så mycket bloggande den kommande månaden.
vi har haft en underbar start på ett hyffsat lyxigt hotell iallafall men nu har det börjat vända, en är magsjuk i mitt crew så vi blir kvar i Peking tills han har tillfrisknat trotts att all sightseeing är klar! Vi har varit i förbjudna staden och vandrat på muren och massa annat. I natt var vi ute och festade med våra nya mexikanska vänner som vi nu har tagit farväl av! Det kommer säkert ett par fina bilder lite senare :)
 
 
Ha de!

Bilder från Moskva

Här kommer en uppdatering med lite bilder från Moskva, något som jag glömde nämna i förra uppdateringen var svenskarna Kristoffer och Dalia som vi träffade på en utekväll. Världen känns lite mindre när man stöter på svenskar som man dessutom har gemensamma vänner med i en stad som Moskva. 
 

 
tihi
/Axel

Transibiriska!!

Tjeeena bloggen!! 
Som det första inlägget på resebloggen kan jag snabbt konstatera att våra första dagar i Moskva var både dyrare och tråkigare än tågresan på transibiriska järnvägen, och därför inte lika intressanta att ha på bloggen eftersom att det bara var byggnader, bärs och borsch som de fyra dagarna bestod av. 
 
Tågresan däremot var lite stel tills alla hade blivit bekväma i sina kupeér, då bestod dagarna av ständigt mingel och nudlar och kvällarna av vodka, spel och dobbel och cricket-matcher i korridoren. Cricket-entusiasten Dave från England höll i dessa omgångar, tyvärr var han så besatt av att få duscha att han försökte hinna med det under ett stopp i Novosibirsk. Jag fick aldrig se stackaren igen... Han var en god vän, han husslade fram smör åt mig och mina knäckemackor efter att han hörde ryktet om att jag hade eftersökt det. De packade ihop hans bagage senare på kvällen och skickade tillbaka det till Novosibirsk. Hoppas han är på ett bättre ställe nu, än naken med duschtvål och handduk helt vilse i Ryssland.
Vi stötte också på ett gäng glade norskor som jag hoppas vi stöter på igen i Kina, Norge, Sverige eller bara framtiden.
Det här var en snutt av våran resa såhär långt, klockan är nu 07:52 på första morgonen i Irkutsk och det är dags att lägga sig och vila ögonen I min buckliga sönderpökade säng jag fick på vandrarhemmet...Mer äventyr väntar imorgon!
Fred ut!
/Axel
 
 

Destination Nya Zeeland

Hej trogna läsare!
Gamla tider är över och jag tänkte väcka bloggen till liv genom att ha den som min och mitt crews reseblogg. Förra fredagen var min sista arbetsdag och nu på fredag(imon) bär det av till Moskva.

Uppdateringar sker av den som känner att han vill förtälja något, kan vara allt mellan himmel och jord, kasta inte all skit på mig bara.

 
Tanken är att vi ska nå Nya Zeeland i februari 2014!
 
Fred ut!

RSS 2.0