Kola-Fille är stor nu!

Hej Blogg1!
 
Mycket ointeressanta saker har inträffat sedan jag uppdaterade sist men få saker har jag kunnat föreviga med ett foto! Jag börjar iallafall med att saknade Jakob äntligen är hemma igen efter sitt 5 månaders korståg till sydostasien där han förhoppningsvis satte djupa spår i lokalbefolkningarna! :)
Welkommen hem bro!
 
I fredags firades den nyblivna 20-åringen Filip, jag blev bjuden på ett härligt kalas med utgång till excet efteråt! Sjukt bra dag, blev lite mer än vad jag hade tänkt. Jag gick ju bara dit för att det var gratis mat egentligen.
Grattis Fille :D Du är verkligen unik <3
 
Idag har jag varit på loppisen i Majorna med Jakob, jag gjorde lite fynd som jag tänkte göra alla avundsjuka med genom några bilder!
1 Special Edition Starwars Triologin (4-6) i guldbox för  50:-
1 Par skor från Vans för 40:-
1 Par goa brillor som ser lite steampunkiga ut + fodral 30:-
1 Stycke hängslen 30:-
Och till sist köpte jag ett iPhone 5 skal i trä, handsmitt av en japan i flammorna av den glödande vulkanen Asahidake till min mamma på Mors dag :) 100:-
 
Hejdå då!

Barnkalarre!

Tja Bloggen.
 
Imorgon fyller min lillasyster Ella 9 år, men vi firade idag. På släktträffar kan tiden gå sjukt långsamt ibland, men som tur är köpte jag, Andrea och Linus en strategisk present till Ella, nämligen Lego :)
Ella blev iofs rätt pissed när jag och Andrea byggde ihop hennes lego åt henne, men hon hade ju andra saker och leka med :ppPPp
väx upp liksom hallå?                      
                                                         (Känsliga läsare varnas)
 
I lördags gjorde ostrongojsarna en utflykt/picknick eller nåt, vi åkte till Stenkullen och tog tåget till Floda, sen gick vi längs Säveån tillbaka till bilarna! Vädret var schysst mot oss men dessvärre visste jag inte att det var riktigt fint öringställe, nästa gång ska spöet med!
 
yo

Kockensson!

Hejhej all readers därute!
 
Idag laddar jag upp en till bild på mat, jag vet att det är haram men eftersom att jag har slagit ihjäl och tillagat fiskjäveln själv tänkte jag att han är värd att få synas en till gång på bloggen fast som måltid. Den serverades med potatismos, sallad och sparris!
Denna fina skapelse av gud tillagades till god musik av Abandoned By Bears!
https://www.youtube.com/watch?v=QxdF0hjyvho   <-- Bra låt
https://www.youtube.com/watch?v=lh0F-Pleols     <-- Senaste videon!
Skitgod 5/5 solglajjer! 8-)
Fred ut!

Beach i Azaleadalen

Tjatja bloggen!
 
Ingen stor uppdatering här men igår lirades årets första beach utomhus :)
Hoppas det kommer fler fina dagar under långhelgen! Fin gammal bild från min första vända på Volvo finns bland bilderna också, kreativa teckningar!
Peace yo!
 

Kal å Ada

Hej bloggen!
Idag och igår har varit roliga dagar bestående av volleyboll, typ som vanligt... Men denna helgen spelades Kal å Ada turneringen som är Sveriges största seniorturnering i volleyboll! I år fick vinnarna en resa till BeachCamp på Öland, om det ändå vore så i fjol.. Det var mycket krigande i laget och bra stämmning så jag är ändå nöjd med helgens insats.
Får jag tag på fler schysstare bilder kommer dom upp så fort jag kan!
 
 
http://kalaada.goteborgvolley.se/
Betongbrödraskapet 

#VERLBERRHG

Tja bloggen!
Igår var det ju Valborgsmässoafton och det är ju tydligen något som ska firas, och det får de flesta lära sig på bambiben. Fjortisarnas afton började iallafall med en kaffe på avenyn följt av kortegen! Efter det bestämmde vi oss för att störa Jonfens fina middag med hans lady genom att sluka öl i hans vardagsrum.
Denna dagen tar fram fjortisen i dig, synd bara att Ragna inte kunde kontrollera den lika bra som alla andra :(
 
Idag såg jag Iron Man 3, Den var mycket roande och helt okej för att vara en 3a tycker jag!
Den får 5 av 5 bananer.

RSS 2.0