Eftersläntare!

Här kommer lite mer bilder från helgen som inte kom upp igår!
 
When you see it brix will be shat!
 
När man är 6 i bilen är det tur att hedersliberon Betwin kan få plats i bagaget! haha felix..
 
Hehe här blir jag tagen på bar gärning... men vad kan man göra?
 
Idag började jag även på Volvo igen och det kändes gött att återförenas med gamla goingar och inte minst Sofia :)
yeeha!

Dat ass!

Tja bloggen! En FET helg i Katrineholm har nått sitt slut och nu sitter jag här och taggar för att dra upp jobba på gamla goa Volvo igen.
 
Även om helgen varit fylld av Volley, gött sällskap och fine bootys tänker jag lägga krut åt vardagshjältarna jag har stött på denna helgen. Det började med att jag tog bilen in till stan och tänkte ställa den på macken eftersom att jag var laddad med packning orkade jag inget annat. Väl där sa kassörskan på 7eleven att hon skulle be dom att bara ge mig 1 böter, den kan jag ta tänkte jag. Men med min silvertunga lyckades jag få henne att ändra sig, eller är jag bara charmig kanske :ppPPp
Hursomhelst! Fröken M på shell/7-11 <3
 
De andra hjältarna finner vi vid Vågmästareplatsen, när min gaspedal plötsligt lossnar från gasvajjern och jag står först i kön korsningen är det inte roligt! Jag har dock Akbars Chark till höger om mig, jag springer in och frågar om jag kan låna telefon för bärgning(min telefon var död efter hemresans bildunkadunk). Jag får hjälp att flytta bilen till deras parkering och väl där visar jag var problemet sitter, det var inte så svårt att fixa ändå så en av gubbarna gjorde en insats och jag kunda segla vidare igen. Mycket hjälpsamma brushes här och gött kött luktade det därinne också :)
Mycket creds till cyklisten som stannade och puttade på också!
 
Volleybollen gick inte särskilt bra heller, tufft motstånd, men vi slaktade sista matchen och kom inte sist iallafall!
Invigningen!
Sista matchen, synd att man inte har riktig kamera... Men kommer nog komma upp bilder på hemsidan efteråt som jag kan sno :)
 
Här presenteras också vinnaren av Bästa Bajjan 2013!
Grattis nummer 7!!!
SNART MÅNDAG GRABBAR :D!!
 

ROADTRIPPPP!!!!!

volleysäsongen närmar sig slutet Och vi drar till katrineholm för att spela u-21 SM!! blir nog en go uppdatering efter helgen ;)

To Bacon, or not to Bacon?

Dat is dis question!
Bloggen, idag har jag syndat, när jag skapade den här bloggen svor jag att aldrig ladda upp bilder på mat. Men jag är bara en man.
 
Jag stekte nyss lite bacon och skänkte en tanke, och nästan en tår, åt folk som inte mumsar gris. Självplågeri är nog det värsta!
religion är tokigt!

bro cat

Tja bloggen <3<3<3<
 
Idag när jag kom hem efter träningen hade Sasha lagt sig i min stol! Frustrerad men ändå förstående (det är en jävligt fin stol, jag kan inte klandra henne) försöker jag lyfta den agressiva honan, men klorna var framme direkt! Jag avstår från att käfta tillbaka och använder mig av den passiva klassikern:
                                                          "hur bro är din katt"
Min katt var hyffsat bro, när jag började få problem med att stapla saker gav hon med sig <3
Vill du undvika gräl och bråk hoppas jag att du har lärt dig någonting idag!
 
Fred ut!
 
 

The Force is strong in dis one!

Tjabba!
 
Längesen jag langade en uppdatering så här kommer lite bilder på vad jag har gjort de senaste veckorna! :3
Pappa och jag byggde en trappa till den nybyggda altanen kombinerat med lite öringfiske förra helgen! Kommer vara guldläge där när sommaren är här.
 
Vi firade Emils 20-årsdag med spännande skattjakt i stan, go middag, gött krök och fin utgång till Henriksberg efteråt!
Efter att ha följt 6ans Star Wars maraton troget passade finalens misslyckande med ljudet och dess nya tid perfekt in för lite dyckeslek!
 
Mustasch blir rymdskepp = Drick
Mustasch på vemsomhelst = Drick
Mustasch på Yoda = Botten upp!
Och drick varje gång The Force nämns!
May the force be with you!

STÖTEN13

Yo! Efter att ha suttit hemma en vecka utan jobb och var ovetande om när jag skulle jobba nästa gång bestämde jag mig för att kräla ur min håla och hänga på en spontanresa till Stöten med lite familj och vänner! Stugan var hyrd av min lillasysters mamma Helenas nya kille Anders, riktigt fint hus med det mesta man kunde önska sig. Vi slukade goda middagar och ölen var kall, känns gött att bli bortskämd ibland :)
 
Här kommer lite bilder på boendet, både dåliga vinklar och iphonen dämpar den mäktiga, lugna och trygga känslan som detta huset gav.
Jag blev lite matförgiftad (troligtvis) och spenderade en dag hemma...
Dock fanns ju 3D teve som kunde avnjutas!
Jag blev till och med bortskämd med strålande sol, en go altan med utsikt över backen, cigarrer och viner.
Från altan bilden kanske det ser ut som att vi har långt till backarna men vi kunde sätta på oss skidorna precis utanför huset och glida till pisten :)
 
Här har vi storasyster, lillasyster och jag!
 Tack alla som medverkade på den lilla utflykten till Stöten!
Fred ut

Daaamn niggas

STÖTEN WOOHOOOOO
 
 

RSS 2.0